Nytår!

1 jan

I år, havde jeg et meget stille og roligt nytår sammen med min familie, deres venner og min kæreste. Det hindrede mig dog ikke i at gøre noget ud af mig selv – som sædvanlig “hellere overdressed end underdressed”. Jeg synes desværre man til nytår, sætter alt for store forventninger op, og oftest bliver de ikke indfriet. Det var rigtig hyggeligt, og dejligt, at man for en gangs skyld ikke er blevet skuffet.


Læs mere om skoene i et ældre indlæg HER


Få mere info om kjolen, som jeg har på i et ældre indlæg HER


Læs mere om øjenvipperne i et ældre indlæg + guide til hvordan man påfører øjenvipper HERBordet – og så fik vi fondue, som jeg virkelig elsker!!


Nytårsforsættene:
BLOG MERE, spis mindre kage, bruge mit træningstøj, mindre Facebook til forelæsningerne, shop mindre (også selvom det er på tilbud), se mindre SATC, brug mere tandtråd, bliv mere kulturel, bælle en fadøl på mindre end 5 sek, bliv svagdrikker for at spare penge, slå Nick i Fifa, gå tidligere i seng og nyd livet!

Håber I alle havde et rigtig godt nytår!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: