Lækkert hår til nytår … og også i det nye år!

22 dec

Sundt og glansfuldt hår

  • Der er en del som har spurgt ind til, hvordan jeg holder mit hår så glansfuldt og “sundt”, selvom jeg farver det meget ofte.. Et af svarene er at bruge hårkur regelmæssigt. Jeg bruger eksempelvis TREsemmés hårkur, som jeg synes er fantastisk og rigtig god til prisen, vejl. pris 500 ml. til 89,- (holder i flere måneder)
  • Derudover, er det en rigtig god idé at bruge et varmebeskyttende produkt inden man føntørre, glatter eller krøller det. Jeg bruger fx. L’oréals “Studio Hot Straight” eller Franck Provsts “Expert Protection” begge til under 100 kr.
  • Hvis man lider af kedeligt tørt hår uden glans og ikke lige kan overskue den helt store hårkur regelmæssigt, kan Biosilks “Silk Therapy” varmt anbefales! Det er en leave-in silkekur, som efterlader håret silkeblødt og glansfuldt og gør ens hår meget lettere at rede igennem. Desuden et rigtig godt produkt til extensions. Den er en anelse dyr,, men kan virkelig anbefales, og den holder længe, da man kun bruger 5-6 dråber ad gangen til hele håret. Vejl. pris 50 ml. kr. 189,-/150 ml. kr. 359,-

Bumpits

Som det ses på billederne, er mit “øverste hår” ret stort, og det skyldes både en del toupering, men også den geniale opfindelse Bumpits, som jeg tilfældigt fandt på Trendsales.dk sidste år – kan desuden stadig købes der til ca. 50 kr. inkl forsendelse. Det fungere yderst nemt, som  man også kan se på ovenstående billede, og ellers findes der en del guides på Youtube. Jeg plejer at sætte den/dem fast med hårnåle, så er jeg sikker på det holder hele natten – ikke noget med fladt hår inden klokken slår tolv.

Glatte/krølle jern

Det kan være en fordel at investere i et godt glatte/krøllejen. Det går hurtigere, skader håret mindre, skaber mindre friktion (elektrisk hår), og jeg kunne blive ved. Jeg fortrækker at bruge et glattejern og krøllejern samlet i ét. Til dels fordi, det er mere praktisk, i den forstand, at det jo kræver mindre opbevaringsplads, men også fordi jeg synes krøllerne blive mere bløde og naturlige plus, at man kan lave flere variationer. I øjeblikket, bruger jeg OBH NORDICAS “Björn Axén – Straight & Curl Nano Pro” vejl. pris ca. 700,-, som jeg på ingen måde kan undvære. Det eneste som slår den, er efter min mening mærket GHD, som også næsten koster det dobbelte. Det kræver i begyndelsen lidt øvelse at lave krøller/bølger med et “glattejern”, og der findes utrolig mange forskellige måder at gøre det på,  men hav tålmodighed og brug for guds skyld Youtube, og find den metode som passer bedst til dig. Hvis pengepungen ikke helt rækker, kan mærket Remington også anbefales, som kan købes i Matas til omkring 300-400,-

Dagens outfit

Øreringene er fra H&M, købt tidligere på året. Prisen erindres ikke, men ikke over de 50,-
Kjolen er overraskende nok købt i Føtex i slutningen af sidste år og på tilbud til ca. 40,-, så vidt jeg husker. Og, jeg elsker den stadig, nok et af de bedste køb , som jeg har foretaget mig – nogensinde.
Skoene er fra Nelly og hedder “Exclusive Matsumoto 3” købt på tilbud til 200,- (før pris 400,-)

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: