Lækker til nytår?

20 dec

Nytåret nærmer sig med dens fulde hast, og derfor er det en god idé at forberede sig allerede nu!

Solarium er lækkert – det  giver en midlertidig flot kulør, men de eventuelle konsekvenser, såsom kræft og rynker og andet er knapt så nice. Jeg er dog ikke fanatisk, og tager selv sol en gang i mellem. Det skal dog gøres med måde, og helst så få gange som muligt efter min overbevisning, og derfor er spraytan et rigtig godt alternativt for den lækre gyldne, men mere sunde kulør!

Spraytan

En af mine veninder anbefalede denne fantastiske gør-det-selv spray tan fra Sunspa , som hedder “Tan in a can”, endda anbefalet af selveste Dennis Knudsen eller det står der i hvert fald på dåsen ..
Prisen ligger mellem 170-250,- (med 150-250 ml)
Den er ikke helt billig, men til gengæld er den møglækker, og et absolut must-have – især i disse kolde tider, og er yderst nemt at påføre (ingen striber, ujævnheder, orange hænder).

Der findes pt. 4 varianter: Fitness (den grønne), som er velegnet ti kroppen pga. dens størrelse. Chocalate (den brune) er til de, som ikke ønsker et gyldent skær, men en mere “intens” brun og/eller til dem som allerede har en smule kulør . Sunspa for men (den blå), som navnet tyder, er den mandelige udgave med tilhørende mandigt duft. Original (den orange), giver et flot gyldent/brunligt skær, så man efterfølgende  kan snildt droppe solskinspudderen.

Derudover, hvis man ønsker lidt ekstra kulør/skygge på kindbenene, kravebenene, kavalergangen, påføres/sprayes der lidt mere i disse områder – super smart!
Den kan desuden bruges til hvide bikinilinjer efter ferie og/eller de steder, hvor man har svært ved at blive brun.

/Shirley

En kommentar til “Lækker til nytår?”

  1. Nadia februar 10, 2012 hos 11:26 am #

    Jeg elsker sunspa!! Det bedste produkt nogen sinde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: