Nyeste indkøb

11 dec

Jeg har nu fået købt mit andet par Exclusive Matsumoto 3 wedges fra Nelly.com. Mit forrige par, købte jeg engang i februar måned, og de har siden været mine faste gå-i-byen-sko, da de er SÅ behagelige at have på – selv en hel aften, og jeg overdriver ikke. De er nu, så småt ved at se en smule slidte ud, men til deres forsvar, vil jeg også sige, at de er blevet godt brugt!
De nye, som jeg har købt, faldt jeg tilfældigt over på hjemmesiden og endda på tilbud! Jeg var solgt på stedet!

NELLY SHOES / EXCLUSIVE MATSUMOTO 3


Før 399,- Nu 200,-

Hvis man endelig skal begive sig ud i snevejr med høje sko på (det kan jo ske), så er wedges ikke en helt dårlig idé, da de generelt er nemmere at gå med, og ikke er lige så glatte som sko med hæl.

MINE GAMLE EXCLUSIVE MATSUMOTO 3

Andre Matsumoto varianter
349-379,-

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: