Ønskeliste (gaven til hende)

7 dec

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal ønske dig eller hvis du er en fyr, som leder efter en gave til kæresten til jul, så læs da med her .. Med tiden, synes jeg, at det er blevet sværere at få skrevet en ønskeliste til jul. Gaverne fylder slet ikke lige så meget som før, og nu er det mere hyggen med familien, den lækre mad  og dét at give gaver, som jeg glæder mig til!  Ønskelisten skulle dog stadig skrives, og derfor gik jeg i tænke-boksen, og her er hvad jeg fandt frem til:

Parfumer (den personlige)

Marc Jacobs Daisy: Eau de Toilette 50 ml til ca. 465,-, Eau de Parfum 50 ml. ca. 575,- The Body Shop White Musk: Eau de Toilette 30 ml til ca. 130,-, Eau de Parfum 30 ml. ca  215,-

” Eau de Parfum”  er mere koncentreret og holder derved længere på duften end  “Eau de Toilette”

Parfumer skal efter min mening, ikke være særligt kraftige – gerne kun lige anes ligesom disse to, som er nogle parfumer, jeg slet ikke kan få nok af – og således bør man have det med de parfumer man benytter sig af!

Marc Jacobs – Daisy:  “er frisk og feminin, med en legende uskyld. Med en sofistikeret duft af blomster, med et strejf af jordbær, violet blade, grapefrugt, kronblade og jasmin. Altid elegant, altid fortryllende – men ikke alt for alvorlig – Daisy er en mousserende blomsterbuket, livlig og frisk, indpakket i komfort og varme.”
The Body Shop  -White Musk: “er en fløjlsblød duft, der passer til enhver kvinde og enhver anledning. Altid sensuel.”

Købes:  “Daisy” kan købes i Matas, Magasin, Illum mm. “White Musk” kun hos The Body Shop

Sneakers (den praktiske)

600-900,- afhængigt af model 

New Balance (NB) sneakers, som oprindeligt var løbesko, har fået deres store comeback de seneste par år.
Det er især 420-modellen (første billede), som hitter herhjemme blandt kvinder.
Jeg har haft et par for nogle år siden, og husker dem som forbløffende behagelig at have på, og derfor skal disse helt klart på listen.

Købes: diverse sportsbutikker, Deres, Quintess eller på Nelly.com, Spartoo.dk, Brandos.dk

Mascaraer (den nødvendige)


 Helena Rubenstein Lash Queen Feline ca. 245,-
 Maybelline Lash Stilletto ca. 100,- 

Mascara er en ting, som jeg finder utrolig irriterende at købe. Ligesom make-up fjerner, toiletpapir, opvaskemiddel og andet. Det er en nødvendighed – uden at lyde alt for forfængelig. Derfor er julen jo en god lejlighed til at få en super lækker mascara.
Disse to, er nogle af mine absolut yndlings! Mit krav til en god mascara er, at jeg ikke skal fumle alt  for længe med den – den skal gerne være tydelig at se – hurtigt! En som ikke kræver 100 strøg før den kan ses, og det synes jeg disse to er.

Helena Rubensteins Lash Queen Feline, er både super smuk og rigtig god, omend den er lidt dyr. Den giver efter min mening, meget volumen, tætte vipper samt længde, alt i alt: fantastisk! Maybellines Lash Stilletto er en del billigere, og rigtig god til prisen. Den giver utrolig lange adskilte vipper, men kræver lidt flere strøg end Rubensteins, hvis man altså ønsker volumen.  Alt i alt, rigtig god til hverdag, men en god idé at supplere med en anden mascara, hvis man skal til fest, idet det kræver lidt arbejde at få volumen.

Købes: Matas, Magasin, Illum og mange flere.

Gavekort (den nemme)

Gavekort er altid en god gave både at modtage og at give, men ikke specielt personligt. Det er en mulighed, hvis man ikke har tiden og/eller idéer til en gave.

Kan fx. købes til: Change (undertøj), H&M, (tøj), Bianco (sko), Matas (skønhedsprodukter), Illum og  Magasin (diverse).

Oplevelsesgaver (den nemme, men personlige)


Oplevelsesgaver er altid et hit, nemt at købe og på samme tid personligt.! Jeg synes selv, at det er super fedt at modtage, hvis gaven er givet med henblik på, at man skal gøre det sammen, idet personen jo indirekte siger man er godt selskab, og ellers kan man altid tage en veninde eller ens kæreste med. Smartbox er et koncept, hvor man kan give oplevelser til eksempelvis skønhedsbehandlinger, restauranter/caféer, weekendophold eller mere vilde som en “Adventure-smartboxen”, hvor du kan vælge i mellem en helikoptertur, vandski, gokart mv. Det smarte ved det er, at man “kun” giver en kategori som gave, og så kan personen selv vælge hvilken behandling, restaurant/café eller oplevelse det skal være. !

Købes: Smartbox kan eksempelvis købes i Magasin, Bog & Ide, Bilka, Superbest og mange flere.
Biografbilletter for to (inkl. 2 x sodavand, 2 x popcorn), kan købes i Kvickly, Føtex, Bilka og mange flere.

/Shirley

2 kommentarer til “Ønskeliste (gaven til hende)”

  1. Christina sams december 8, 2011 hos 2:34 am #

    Elsker dine blogs. For satan det er slik for en læser!

  2. Shirley N december 9, 2011 hos 1:08 pm #

    Tusinde tak Christina – dit kommentar varmer på sådan en kold dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: