Jeg elsker mit sidecut (stadig)

11 nov

Så fik jeg igen klippet og farvet hår af min faste super dygtige frisør KBH extension/Extented beauty på Facebook. Det var efterhånden også virkelig tiltrængt efter flere omganges afblegning, var mine spidser godt nok slidte. Jeg er faktisk blevet ret glad for at have lyst hår, har også altid sagt, at jeg skulle prøve at være blond inden jeg fyldte 25, så det kan jeg krydse af nu… Dog varer det ikke længe før jeg skal have rødt hår, og det er mest af alt derfor jeg har fået mit hår så lyst, da den rødlige farve derved kan trænge igennem –  uhh jeg glæder mig!
Som I kan se, har jeg endnu mit sidecut, og er stadig super glad for det! Især fordi jeg kan vælge at have det nede uden man kan se det eller jeg kan sætte håret til den ene side eller op i en hestehalde, og vupti, så får jeg et helt andet udtryk – et lidt mere råt et.
Det er dog ikke altid nemt at have sidecut, da det skal klippes og trimmes rigtig ofte. Jeg er begyndt at trimme det selv, det kræver lidt øvelse i begyndelsen og lidt fingerfærdighed, men efterhånden bliver det nemmere og nemmere. Derudover kan det også være irriterende, at man ikke kan have håret oppe uden man kan se det, da det jo skaber et lidt mere råd/alternativt look.
Og, det skal jo også gro ud en dag, og den process er meget lang og besværlig, det skal man lige være forberedt på, hvis man vælger at få det. Men jeg synes, at det er det hele værd!

4 kommentarer til “Jeg elsker mit sidecut (stadig)”

 1. Anne november 11, 2011 hos 8:40 am #

  Elsker dine bryn!

  • Shirley N november 12, 2011 hos 12:15 pm #

   Du er SÅ sød!

   • karoline oktober 31, 2012 hos 3:09 pm #

    hvor er du bare pæn! 🙂

   • Shirley N november 7, 2012 hos 5:34 pm #

    Tusinde tak ❤ Det var sødt sagt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: