I’m back, b******

6 nov

Efter lidt tids pause eller nærmere 2 måneder, har jeg besluttet at blogge igen, men slet ikke i lige så stort omfang som før, nok omtrent 1-2 indlæg om ugen. Hvorfor stoppede jeg egentlig? Det hele blev lidt for meget. Jeg er meget perfektionistisk – det har sådan en smuk klang over sig, men det er slet ikke så positivt som det lyder. Hvis tingene ikke lige er efter mit hovede, så irriterer det mig helt afsindigt, det er en ting, som jeg skal blive bedre til! Det medførte eksempelvis, at jeg sommetider brugte alt for langt tid på  blog-indlæggene fordi layouttet skulle være helt perfekt til sidste punkt og prikke.

En anden faktor som også spillede ind var, at jeg jo blev fattig. Jeg flyttede til Amager, havde ikke noget arbejde og derfor ingen penge!! Min blog handlede eller det er nok bedre at sige handler mest af alt om shopping, jeg kunne derfor ikke se idéen i at fortsætte med at blogge. Jeg har altid været af den holdning, at jeg ikke ville blogge om noget, som jeg ikke selv ville have råd til.  Det har ændret sig en lille smule, da mit budget stadig er lidt begrænset, men har dog langt om længe fået mig et fast arbejde, yay! Nå, men bloggen kommer nok til at handle mere om genbrugsfund, diverse skønhed guides, outlets, fede men billige events, personer og ting, som jeg finder inspirerende, musik, kærlighed, mv. Okay, jeg ved egentlig ikke hvor meget den kommer til at ændre sig fra før, men så må I jo bare følge bloggen og se hvad der sker. Kan desuden fortælle, at tonen nok bliver en anelse skrappere på bloggen, og ved det, mener jeg, at der er mulighed for at nogle kunne blive en anelse fornærmede –  er træt af at pakke ting ind, så fremover bliver tingene sagt direkte fra leveren!

Jeg fik forresten heller ikke nævnt, at jeg er blevet lyshåret 😮

Flere billeder følger!

– Shirley

En kommentar til “I’m back, b******”

  1. Anne november 6, 2011 hos 10:58 pm #

    Fuck yeah!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: