Pause eller farvel?

4 sep

Jeg har ofte funderet over, hvorfor jeg egentlig bloggede – mest her på det sidste. Jeg har desuden tænkt over, hvad jeg egentlig i bund og grund fik ud af at blogge…  Tidligere var det en måde for mig at komme af med en masse energi, men nu er det mest af alt bare blevet en irriterende stressende byrde. Jeg har mistet lysten, og har absolut ingen inspiration. Jeg vælger derfor at holde en pause og måske helt stoppe, hvis min lyst forbliver væk. Det må den kommende tid vise. Det kan være jeg i ny og næ smider enkelte indlæg op, hvem ved ….  Jeg takker for både ris og ros, der har været igennem tidens løb.
Hav det godt!

/Shirley

3 kommentarer til “Pause eller farvel?”

  1. Line september 15, 2011 hos 7:41 am #

    Please gå i gang med at blogge igen!

  2. Sussie oktober 21, 2011 hos 6:33 pm #

    Kom nu i gang med at blokke igen!

  3. Sussie oktober 21, 2011 hos 6:33 pm #

    ups blogge 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: