Nok mest hår

26 aug

Hold da helt ferie, hvor jeg har travlt i øjeblikket! Jeg har slet ikke nået at smide billeder ind af mit “nye” hår… Jeg har fået farvet endnu flere lyse striber i hele håret, da jeg her til efteråret gerne vil have mit hår en dyb kobber-rødlig farve som kræver, at jeg har forholdsvist lyst hår, da farven ellers ikke vil trænge igennem. Jeg gav kun 350,- hos en mindre frisør på selve Amagerbrogade, hvilket I nok kan gætte jer til er rigtig billigt. Det kan altså betale sig at forhøre sig om priser hos forskellige frisører i stedet for blot at tage den første og bedste. Jeg har desuden lige fundet et billed af den hårfarve, som jeg nogenlunde gerne vil have..


Måske lidt mindre orange, men noget i den dur…

Hvad ellers,  jamen i morgen skal jeg på Rustur, og kl. er snart 00.00, og jeg har stort set intet pakket. Det er der jo egentlig intet nyt i.. Stress!!  Ja, og så er jeg til min store forundring blevet 1 af de 10 finalister i konkurrencen “Sommerpigen 2011”. Meget overraskende, idet jeg blot uploadede et billed uden nogle rigtige forventninger, og  desuden havde glemt alt om det, indtil jeg fik en mail her i går om, at jeg altså er med i finalen, hvilket er super fedt!!  Jeg ville derfor være så evig taknemmelig, hvis I gad stemme på mig. Det er muligt at stemme med blot et enkelt lille klik her;  http://connery.dk/sommerpigen-2011/finale/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: