Skolestart!

23 aug

Hello everyone.. Yesterday I had my first schoolday – okay, jeg driller! Det er jo fordi, at jeg er startet på den internationale humanistiske basisstudium på Roskilde Universitet i går og her, skal jeg tale engelsk all the freaking time.. Det er egentlig okay, men virker bare ekstremt mærkeligt at skulle snakke engelsk med folk som man ved taler dansk, men heldigvis vender man sig mere og mere til det. Derudover, har det været to interessante dage med en hel masse nye indtryk og dertil også to virkelig overvældende og hårde dage.
Jeg har allerede lært en masse søde mennesker at kende, da vi er blevet rystet godt og grundigt sammen i diverse aktiviteter. Jeg er  desuden overrasket over, at tutorerne og selvfølgelig også universitet, har gjort SÅ meget for os nye elever. De har virkelig lagt meget arbejde i disse introdage, og det synes jeg virkelig er fedt! Jeg tror vi er i alt ca. 1300 nye elever, hvilket alligevel er en rimelig stor mundfuld.. Nå, men  jeg vil smutte i seng, da jeg er så træt i disse dage, så jeg når nok ikke at blogge specielt meget, håber derfor, at I igen vil være en smule overbærende.
Inden jeg smutter igen, vil jeg lige vise jer et par billeder fra introdagen i går./Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: