Do it gay!

21 aug

Copenhagen Pride, som er en hyldest til homoseksualitet, begyndte i torsdags og sluttede her i dag… Udover at jeg støtter selve arrangementets formål, mener jeg desuden at homoseksuelle og/eller transvestitters overdrevne brug af make-up ,ofte kan være ganske inspirerende. Jeg har derfor fundet lidt forskellige billeder af ekstreme make-upper både af hetro- og homoseksuelle som man evt. kan bruge til inspiration til særlige lejligheder. Man kan selvfølgelig også vælge at neddæmpe det en del og tage det på til en normal bytur, hvor man måske har lidt neutralt tøj på, men stadig gerne vil se festlig ud.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: