NAIL WRAPS!

19 aug

Nu er det endelig blevet min tur til at prøve de såkaldte nail wraps som de kendte er helt vilde med i Hollywood. Man kan bl.a købe disse nail wraps på Nelly og Asos, men synes priserne lige var i overkanten de steder, så jeg søgte i stedet på ebay.co.uk. Her fandt jeg 10 sæt nail wraps for ca. 86 kr. inkl forsendelse, hvilket er MEGET billigt i forhold til de andre steder.Hvordan gør man?


Som I kan se, er det meget simpelt og kræver ikke den helt store øvelse at lave.
Jeg var faktisk rigtig overrasket over så nemt det var at lave i forhold til fx nail stamping. De fortæller ikke i videoen, at man også blot kan bruge ens håndflader til at varme sine nail wraps op med dog inden man piller dem af papiret i tilfælde af man ikke lige har andet i nærheden.

Min oplevelse med nail wraps

Jeg synes de er super smarte og tilfører lige det der ekstra touch til ens outfit. Dog, synes jeg, at de ret hurtigt blev mindre pæne – allerede efter ca. 1 dag. Jeg ved selvfølgelig ikke om det bare er mig, som ikke er særlig påpasselig, men tror, at man skal sidde meget meget stille, hvis de skal holde den lille uge, som de lover. De ganske nemme at afpille, idet man blot skal gøre det samme som ved påføring, hvilket indebære at blødgøre limen vha. en varmegenstand. Jeg vil da helt klart anbefale dem, hvis man skal til en særlig lejlighed, men til hverdagsbrug bliver det nok for dyrt i længden. Derudover er disse nail wraps bedst til negle, som ikke har mange riller, da ujævnheder nemt medfører, at de ikke kan sidde ligeså godt fast.

/Shirley

En kommentar til “NAIL WRAPS!”

 1. Marie Holm februar 14, 2012 hos 11:13 am #

  Hej!
  Godt indlæg! Hvor ser det fedt ud. Jeg havde godt hørt om dem men nu kan jeg endelig også være med i klubben af dem der har prøvet det 🙂 jeg kiggede rundt og man kan både købe dem på nelly (men, men der koster de alligevel 80-120 kr og det er ret voldsomt synes jeg!) og så fandt jeg nogen på denblåavis, der var de til en meget mere fair pris (to for 80 så vidt jeg husker og der var mange at vælge imellem). Jeg søgte bare på nail wraps så det kna man jo også prøve.
  Dejligt at se at negledesign er ved at blive mere in her i lille dk 🙂
  hej hej
  Marie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: