Kunne du tænke dig en MAC-over?

15 aug


MAC Cosmetics holder en gang i mellem 30 minutters gratis konsultationer, hvor det er muligt at booke en tid med en af deres make-up artister og få en ‘MAC me over’ eller bare en make-over, som det også hedder.
Jeg synes det er super inspirerende at få andre til at lægge ens make-up, da jeg ofte synes, at man kommer til  at lægge den samme make-up, som man synes der virker – hver gang. Hvis det lyder som noget for jer, så kan jeg oplyse, at de igen afholder konsultationer i uge 36 & 37 på Kgs. Nytorv , Lyngby, Field’s, Rødovre, Odense, Århus. Du skal blot kontakte MAC-standen for at booke en tid.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: