CPH VISION PARTY SS12 HOSTED BY MARC BY MARC JACOBS

6 aug

I går var jeg til et arrangement arrangeret af CPH Vision og hosted af Marc by Marc Jacobs i Kødboderne sammen med min kære veninde Michala, som jo snart flytter til Haderslev for at studere visuel kommunikation… Snøft!!  Nå, men aftenen var nogenlunde vellykket, meeeen jeg er bare ikke helt god til disse såkaldte mode arrangementer, og jeg ved ikke, hvorfor jeg altid glemmer det. Det der snobberi , og ‘vi er for seje til det her sted’-attitude er bare ikke helt lige mig. Den altid irriterende overfladiske attitude er ligeledes typisk forekommende til sådanne arrangement. Så, ja, min aften har været med blandende følelser. Heldigvis var, og er, min Michala altid godt selskab – så jeg fik hygget mig alligevel.


Kjolen er fra Asos og hedder Sequin Waist Kimono Dress købt til 397,-


Jeg ligner en dværg i forhold til min modelhøje veninde – I know!


Michala og hendes gamle kollega fra Jazzhouse med hans ven.


Ham til højre er da en tro kopi af selveste Colin Farrell!SÅ forbandet smukke piger! Elsker det nøgne og naturlige look, misunder virkelig de piger som kan bære det.

Søde piger med nice outfits!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: