I’M BACK!

5 aug

Efter en del dage med flytning, er jeg nu tilbage igen! Det har været nogle yderst hårde dage – langt mere end forventet, men nu er det hele så småt ved at falde på plads. Grundet flytning, har jeg desværre ikke nået at dække modeugen, men jeg skal til Cph Vision/Marc Jacobs by Marc Jacobs arrangement senere. Det er et arrangement udelukkende for modeenthusiaster såsom fotograder, designere, modeller, bloggere mm. Jeg skal selvfølgelig nok tage en masse billeder. Jeg glæææder mig!

Jeg vil desuden lige vise jer mit lille smykke hjørne, som jeg har fået etableret i min nye lejlighed.


Fra venstre:
Smykkestiv til armbånd og halskæder købt i Bahne til 299,-
Lille smykkestativ til armbånd + ringe og andet fra Lisbeth Dahl til 220,-
Smykkestativ som kan drejes rundt med plads til øreringe, halskæder og armbånd købt på Trendsales til ca. 350,-

Jeg har desuden påsat en knage, som er sat på med klister på mit skab til de lange halskæder

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: