Optaget!

30 jul

… Det er, nemlig lige hvad jeg er på det humanistiske internationale basisstudium (HIB) på Roskilde Universitet. En virkelig dejlig nyhed at modtage ovenpå en fantastisk hyggelig sommerhustur med pigerne. Jeg er såå lykkelig og glæder mig helt vildt til at begynde! Jeg har savnet lidt udfordring, her imens jeg har haft  sabbatår og har endda også savnet dét at gå i skole og lave lektier … Det blev selvfølgelig lige fejret på den lokale kinøjser med min dejlige kæreste. Derudover er jeg næsten ingen vegne kommet med nedpakningen, og jeg flytter på mandag, så ja, det er jo skønt!

/Shirley

2 kommentarer til “Optaget!”

  1. Line august 1, 2011 hos 6:35 am #

    Tillykke med din uddannelsesplads! :o) Lyder rigtig spændende!

    • Shirley N august 9, 2011 hos 7:08 pm #

      Tusinde tak søde Line 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: