Så mange ting at nå og så lidt tid!

22 jul


Lige nu burde jeg være i gang med at pakke mine ting ned, men jeg kan på ingen overskue det. Jeg kan slet ikke se hvad der er hoved eller hale. Jeg er nok en smule ynkelig… Jeg har endda googlet ‘hvordan flytter man’ … ÅH!! Jeg flytter jo som sagt her d. 1 august og skal lige en tur i sommerhus med tøserne her fra på søndag d.24 til d. 29-30.  Hvilken stress! Jeg håber derfor I er en smule overbærende, da jeg nok ikke får tid til at blogge specielt meget de næste 2 ugers tid. God aften!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: