NAIL STAMPING

19 jul

Jeg faldt for et stykke tid siden over negletenikken nail stamping på neglelak-bloggen Coewlesspolish.com og blev inspireret til selv at afprøve det.
– men hvad er nail stamping så, er der sikkert mange af jer som tænker. Kort sagt: se videon!

MagnoNails.de

Alle disse remedier til at lave nail stamping er købt over den tyske hjemmeside MagnoNails.de og den samlede pris var ca. 400 kr. Forsendelsen koster i sig selv næsten 100 kr.
Det virker måske dyrt, men det er faktisk en del billigere at købe dem her fremfor Nelly.com eller på Konaddenmark.dk og desuden virker det lidt som om det er det eneste sted du kan få XL plates/skabeloner.
Neglelakkerne er specielt fremstillede til lige netop nail stamping, idet konsistensen er tykkere og derved vil farven altså sætte sig bedre fast. 

Jeg købte desuden dette sæt på Nelly.com til 30 kr, da jeg ikke var helt fan af den anden ‘stempler’ og desuden også manglede en ‘skraber’.
* Hvis du har problemer med at få neglelakken til at sætte sig fast på ‘stempleren’, så er et godt tip, at du kan bruge en buffer/sandfil og lige køre over den et par gange.

Min underlak, som jeg har brugt er fra O.P.I. og hedder Not like the movies fra Katy Perrys kollektion.

Hva så …?

Jamen, jeg synes at nail stamping er super genialt og man kan virkelig lave nogle fede og unikke negle, MEN det kræver en del tålmodighed! Det er slet ikke så let som de får det til at fremstå i diverse youtube videoer. Det sviner derudover en del og vil givetvis medføre en række bandeord første gang du forsøger, men når alt det er sagt, så er det jo at godt at øvelse gør mester: Efterhånden som du afprøver teknikken, vil du opleve, at det (næsten) kan gøres fejlfrit.

/Shirley

3 kommentarer til “NAIL STAMPING”

 1. Maiken juli 21, 2011 hos 2:09 pm #

  Nøj! Superfede negle! Måske man skulle prøve stamperen?!!!
  Har du et godt tip til en sort mascara? De hævder allesammen at de laver den fedeste… Jeg kan godt li’ sådan en lidt “rå” macara – sådan en der virkelig fremhæver vipperne.

  • Shirley N juli 22, 2011 hos 12:38 am #

   Ja, gør det 🙂 Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener, men vil prøve mit bedste på at besvare dit spørgsmål.
   Jeg plejer som regel at bruge 2 forskellige. En til at adskille vipperne og ‘forlænge’ dem, sådan med en ‘kam-agtig’ børste og så en anden til at give øjenvipperne fylde.
   En mascara som jeg altid vender tilbage til, og som er super god til prisen er ‘Rimmel the Max Volume Flash mascara’ i farven ultra black. Det kan variere lidt af hvad jeg bruger til at adskille/forlænge vipperne, men det kan fx. være Telescopic fra L’Oréal eller Volum’ Express Cat Eyes fra Maybelline (ved ikke om den findes i DK ellers kan den købes på eBay).
   Håber du kunne bruge mit svar og ellers er du velkommen til at skrive igen 🙂

   • Maiken juli 22, 2011 hos 9:51 am #

    Tak 😀 Jeg tror præcis det var det jeg var efter! Have a nice day – og lad ikke regnen stoppe dig i hvad du har lyst til at lave! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: