Lækre sko til billige penge!

15 jul

MEN NEJ! Jeg har forbudt mig selv at købe sko det næste stykke tid, omend det virker så utrolig lokkende bare at købe et par, bare et enkelt…..
Nej, nej og nej,  jeg på ingen måde har plads til dem når jeg skal flytte til Amagerbrogade, hvilket egentlig allerede er d. 1. august – wuhuuu! Så, det er vel det, som man kalder en win-lose situation …?
Nå, men husk at tjekke nelly.com en gang i mellem, da man virkelig kan gøre sig et godt scoop. De har ofte helt vanvittige tilbud på festsko. Her er et par stykker af dem.Åhh, jeg sidder næsten helt og savler!!!!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: