Nyeste køb fra Nelly.com

5 jul

Ville blot lige vise jer mine seneste køb …

all that boot

Til blot 135, (Ord. Pris 379,-)
Jeg valgte at købe disse møglækre støvler i sort, da jeg jo generelt fortrækker sort, men også fordi de så mindre syntetiske ud efter min mening. Jeg læste mig desuden frem til at støvlerne er ret store i størrelserne og valgte derfor at at købe dem i str. 37 selvom jeg normalt bruger ca. 38,5.

 brashoe hog


Disse kostede også kun 135, (Ord. Pris 479,-)
Jeg elsker disse vanvittige støvler a la Spice Girls. Jeg havde tidligere overvejet at købe dem, men synes nu alligevel de var lidt smådyre, men da jeg så de var sat ned til kun 135, kunne jeg ikke altså dy mig!

big chain necklace


79,-

pistol ring (pt. udsolgt)


69,-

stella long dress


269, (Ord. Pris 549,-)
Fåes også i koralrød/orange samt med et mønstret motiv, som dog ikke er sat ned.
Jeg læste derudover, at kjolen er yderst stor i størrelsen, så købte den i xs/s.

/Shirley

En kommentar til “Nyeste køb fra Nelly.com”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nytår! « Shirley N. - januar 1, 2012

    […] mere info om kjolen, som jeg har på i et ældre indlæg HER Læs mere om øjenvipperne i et ældre indlæg + guide til hvordan man påfører øjenvipper HER […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: