Hjem kære hjem!

4 jul

Jeg beklager, at jeg først smider et indlæg op nu. Min krop har “underligt” nok ikke haft det specielt godt her efter Roskilde, men heldigvis har jeg den sødeste kæreste som kommer med Ben&Jerrys is til mig her lige om lidt ❤

Hvordan har min uge været? Min uge har været helt ubeskrivelig skøn! Det hele er gået så stærkt, men alligevel er det som om, at det er flere måneder siden jeg sidst har været hjemme eller for den sags skyld været i bad. Jeg har lært meget utroligt meget på blot en uge fx. at diversitet er godt, at hash er ikke noget for mig , at være mindre sparsom næste gang jeg skal købe et telt, at jeg nok er en smule tryghedsnarkoman, at en ølbong er ganske rar, at være mere tolerant, at mange mennesker mangler nogle nosser eller er bare for konfliktsky til at stå ved egne holdninger, at livet er godt!

Jeg har valgt at være super selvfed og derfor hovedsageligt kun smidt billeder op af mig selv – joke ..!!
Eller nej, det passer faktisk! Et par stykker har spurgt om jeg vil smide mit Roskilde-kluns op her på bloggen, og selvfølgelig vil jeg det. Jeg er dog bare for doven til at smide ALLE billeder op fra min kamera.
Jeg fik desværre ikke taget ligeså mange billeder af mine forskellige outfits som jeg havde ønsket, men håber dog alligevel I kan bruge de billeder der er til inspiration
HJEMME

Min nye kjole, som jeg fandt i Flying A’s genbrugs afdeling i Roskilde-shoppen til blot 100 kr.
Mine solbriller er desuden også købt på Roskilde til 80,-
Brillekæden er fra Asos
Mine wedges er fra H&M


/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: