VERSACE FOR H&M

23 jun

Hvis I ikke har læst det på utallige andre internetsider eller hørt/læst det i nyhedsmedierne, så vil jeg da glædeligt overbringe “den næsten gamle” nyhed om, at Versace og H&M skal indgå i et designsamarbejde. Selveste Donatella Versace kommer til at stå i front for projektet. Kollektionen forventes at være ude i 300 butikker verden over fra d. 17. november og derudover udkommer endnu en kollektion, som er en pre-spring og som sælges online hos H&M fra d. 19. januar næste år. Det siges, at der i kollektionen vil indeholde Versaces ikoniske, glamorøse og flamboyante stil med læder, nitter, masser af farverige prints, accesories og selvfølgelig højhælede sko. Der vil derudover være en festlig kollektion for mændene og nogle boligting såsom puder og sengetæpper. Jeg glæder mig selvfølgelig, meeeeen… Når kendte designere indgår et samarbejde med H&M, så bliver prisen altid derefter – altså meeeeget dyrere end hvad H&M normalt tager for deres tøj. Jeg er derfor allerede en smule kritisk overfor deres samarbejde, omend jeg ved der nok skal komme en masse fine ting ud af det.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: