O.P.I. Katy Perry Kollektion

20 jun


Jeg fortalte jo i et par tidligere blogindlæg, at jeg havde fået shoppet en del neglelak og tilbehør.

Noget af det jeg fik købt var Katy Perry’s 5 neglelakkers kollektion for O.P.I. Normalt er jeg lidt for nærig til at give mere 60-70 kr. for en neglelak udover når Chanel lige udgiver en uimodståelig lækker neglelak, men da jeg så dette sæt, kunne jeg ikke lade være. Især fordi jeg aldrig har ejet en O.P.I neglelak.
Du får fire forskellige farver samt en Black shatter neglelak, som kan ses på overstående billede, som er den neglelak, som giver den krakelerede effekt.


Jeg så på
ezzence.dk, at blot en af disse neglelakker kostede hele 100,- pr. stk. endda sat ned fra 125,- og derudover, ville der komme forsendelse oveni. Jeg var faktisk meget tæt på at købe dem, da jeg lige kom i tanke om, at de højst sandsynligt kunne købes på eBay.co.uk, og jeg havde sørme ret. Man kunne købe hele sættet samlet for ca. $ 43.5, som svarer til ca. 230 kr. inkl. forsendelse. Dog skal man lige være opmærksom på inden man køber dem, at neglelakkerne er i den normale str. fremfor mini-sættet, så man ikke bliver snydt. Mini-sættet kan desuden købes på ezzence.dk til ca. 132,-


Fra vens
tre ses flg. farver:
Teenage dream
, Not like the movies, Last friday night og The one that got away,


Jeg er yderst positivt overrasket over O.P.I. neglelakkerne. De er virkelig lette at påføre og tørrer ekstremt hurtigt. Jeg ved ikke dog ikke, om jeg ville give deres original pris på 125 kr. pr. stk. for dem, men idet de kan fåes en del billigere på eBay, bliver disse i hvert fald ikke mine sidste!


Katy Perry har desuden lige udgivet en ny musikvideo, som jeg lige ville dele med jer. Videoen som rent faktisk hedder Last friday night (navnet på en blå neglelak med glimmer vist på billedet ovenfor (nummer 3 fra venstre)).

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: