Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner

12 jun


På min seneste ferie, (læs: Mallorca) stødte jeg på den bedste eyeliner, som jeg har prøvet, og det skal lige siges, at jeg har prøvet en del forskellige; flydende, kohl og gel. Enten tørrer de for langsomt, smitter af, smelter i løbet dagen, svære at bruge eller er generelt bare for dyre. Nå, men en tilfældig dag i Mallorca, smuttede jeg ned til det lokale lidt større supermarked. Jeg “manglede/mangler” altid make-up. Det er egentlig ret utroligt, at jeg kontinuerligt formår at smide dem væk, men derfor sagde det jo lidt sig selv, at jeg lige skulle give parfumeafdelingen et kort visit, det er vist det man kalder det…? Ved første øjekast af gel eyelineren, var jeg en smule skeptisk. Maybelline er i grunden et helt okay mærke i den billigere ende, men sommertider pga. af den billige pris, kan kvaliteten være derefter. Jeg tænkte dog alligevel, at jeg ville lade mig kaste ud i forsøg idet prisen var rigtig fin. Jeg tror den koster ca 89,95 kr. herhjemme.

Jeg var mildest talt imponeret over gel-eyelineren. Maybelline lover op til 24 timers holdbarhed, og er desuden waterproof og disse løfter, holder de ganske glimrende. Fordelen ved at bruge gel-eyeliners fremfor almindelige flydende eyeliner er, at det først og fremmest er nemmere at bruge en pensel, men også det, at det bliver langt mere præcist. En anden fordel ved gel-eyelinere er, at de indeholder 10% mere pigment end de traditionelle kohl og flydende eyelinere. Det betyder kort sagt, at sort er virkelig sort! Desuden fåes den i fire lækre farver.
Jeg bruger i øjeblikket ikke andet end denne gel-eyeliner… Prøv den – den er mere end alle pengene værd!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: