Cracked Effect

9 jun

Der er sgu gået neglelak i den – igen igen! Jeg har en stor svaghed for denne vidunderlige opfindelse .. Det er sågar gået hen og blevet næsten en form for afhængighed. Jeg føler, at det er blevet en del af mig, altså dét at have neglelak på. Det lyder nok en smule underligt, men sådan har jeg det virkelig. Dertil undrer det nok mange, at jeg stadig kan være rædselsfuld til at lægge neglelak – ja, det ved jeg, men det er så her min mangel på tålmodighed i højeste grad kommer til udtryk. Jeg har desuden forelsket mig i Depends Cracked Effect og bruger dem jævnligt. Jeg synes de lige tilføjer ens look en smule ekstra kant.Depend Craked Effect, sort til 39,-
Gosh, silver nr. 666 til 60,-

Jeg elsker kombinationen af cracked nails effekten til den metalliske sølv. Jeg tror dog også, at det kunne se super cool ud med guld, det ville måske komme til at ligne lidt et leopard mønster.  Forresten, vil jeg ikke anbefale den hvide Cracked Effect neglelak, da den er for “tynd” i konsistensen og man let kan se underlakken.

Nye smækre sommerfarver


Depend har tilføjet 6 nye super lækre sommerlige farver til Cracked Effect kollektionen.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: