Distortion og sniksnak

3 jun

Sikke tiden flyver forbi. Jeg har bare haft så travlt de seneste par dage – ja, lige netop den sætning, har jeg slet ikke skrevet omtrent en million gange nu, men det passer! Jeg er gået “hårdt” i gang med træningen; 2-3 gange om ugen: løb, styrketræning og ikke mindst min fantastiske hulahopring eller mere præcist powerhoop. Jeg er en af de mindre heldige som elsker mad, men som er indehaver af et elendigt stofskifte. Jeg har efterhånden prøvet alle kure der findes, men de har jo åbenlyst ikke fungeret for mig. Jeg har besluttet mig for at spise, hvad jeg har lyst til, men så vidt som muligt med måde og med tilhørende træning.
Jeg har derudover de seneste dage deltaget i Distortion, hvilket er en gadefestival med hyldest til bylivet, hvor jeg genialt vis har indtaget ulovlig store mængder alkohol (så meget den for nye sunde livsstil). Det kan på det kraftigste anbefales at tage med til. Det er for vildt!!


/Shirley

En kommentar til “Distortion og sniksnak”

  1. Anette juni 30, 2011 hos 10:49 am #

    Jeg er helt enig med dig i, at den nye powerhoop er et helt fantastisk træningsredskab.

    Jeg har tidligere benyttet mig meget af den klassiske hulahopring. Ved brug af en hulahopring kommer mavemusklerne på arbejde sammen med en god og sjov form for motion.
    Forskellen mellem en powerhoop og en hulahopring er dog, at min powerhoop er meget tungere end en almindelig hulahopring samtidig med at den har en bølget inderside.
    Effekten af de tillagte værdier er en øget styrke af musklerne i taljen, hoften, numsen og benene og dermed en udskiftning værd!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: