En gammel hejre …

25 maj

I dag bliver jeg hele 21 år. Nu er jeg jo sådan set blevet rigtig voksen, men dagen i går, var ikke spor anderledes fra i dag selvfølgelig udover, at ens væg på facebook samt mobil, nu er bombarderet med gratuleringshilsener. Jeg er desuden også af den tro, at alder blot er et tal, eller det bilder jeg mig i hvert fald ind, at det er. Jeg bliver aldrig gammel i hvert fald ikke på den kedelige og grå måde.

Jeg må desuden indrømme, at jeg måske er et lidt ynkeligt menneske. Jeg var bange – bange for at jeg ingen gaver fik. Jeg ved, at jeg nu kommer til at fremstå meget materialist-fikseret, men jeg kan altså godt lide gaver. Ingen overhovedet havde i år spurgt om min ønskeliste – ingen! Derfor tænkte jeg, at jeg måtte ty til andre metoder for at få nogle; ASOS! Ja, kan sgu love, at det gik vidt for sig. Smider mine seneste køb op her snarest.


Min flotte kagemand/kone jeg fik 🙂 Er den ikke fin?  Haha, det er gas. Jeg ved godt den ser – øhmm ja – lidt speciel ud, men godt smagte den!
Nå, men ellers har jeg haft en skøn dag og været på thairestaurant. Ja, jeg ved ikke helt, hvad det var jeg egentlig var bange for, selvfølgelig fik jeg da gaver, men dog mest bolig-ting, da jeg jo snart flytter til KBH…


….. og fødselsdagsbarnet

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: