¡HOLA!

17 maj

En lille update hernede fra Mallorca. Jeg beklager, at jeg ikke har haft tid til at smide et indlaeg ind foer nu, men har simpelthen haft saa “travlt” med at slappe af og lave ingenting udover at ‘sole mig’ ved poolen.
Jeg vil ikke skrive saa meget, da det jo foerst og fremmest er pisse irriterende at laese, idet jeg ikke kan skrive visse bogstaver og billederne egentlig siger selv. Lover dog at lave lidt mere fyldestgoerende indlaeg, naar jeg kommer hjem. Jeg ved desvaerre ikke, om jeg naar at lave flere indlaeg hernede, men I maa have det godt saa laenge!


Foerste dag. Blaeste en smule,og det er derfor jeg har leggings paa.


Udsigt fra vores vaerelses altan med udsigt over vandet.


Min nye taske til omkring 3,5 euro.


Fik lige lyst til at lege lidt med neglelakken.


Paella med seafood… mmmhh ..

Indtil videre har det vaeret en skoen tur! Turen i morgen gaar desuden til Mallorcas hovedstad som hedder Palma de Mallorca.

/Shirley

En kommentar til “¡HOLA!”

  1. Cayden september 2, 2011 hos 12:10 am #

    Too many cpomlimtens too little space, thanks!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: