Danmarks akvarium

13 maj


I onsdags, var jeg i Danmarks Akvarium. Entreen kostede 100 kr. og synes det ærligt talt, at det var lidt pepret. Det var en del år siden jeg sidst havde været der, så jeg glædede mig. Nogle af jer tænker sikkert, at det måske er lidt underligt bare sådan at tage på akvarium, men jeg elsker det! . Jeg har altid været fascineret af dyr og har ligeledes altid haft en stor kærlighed for dem. Derfor findes der ikke noget bedre at tage på akvarium elller zoo. Min største drøm er også engang at eje mit eget dyrereservat for truede dyr. Nå, men alt i alt et okay sted. Lidt småt og dyrt, men læste, at akvariet flytter til vandkanten på Østamager og bliver en hel del større.


Sko fra Sonia Rykiel for H&M.
Armbånd fra Marc Jacobs (ekstra gave jeg fik med, da jeg købte en taske)


Find Nemo … Okay, dårlig joke. Klovnefisk.


Alligatorskildpadde


Pindsvinefisk


Guldcichlide


Japansk kæmpekrabbe


Langfinnet Dragefisk


To hornet kofisk – det sødeste væsen nogensinde!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: