Hva så?

10 maj

Jamen, jeg har lige søgt ind på RUC, undeskrevet kontrakten på min kommende lejlighed på Amagerbrogade, påbegyndt et nyt meget spændende og udfordrende projekt – glæd jer! Og skal da også lige en tur til Mallorca her på lørdag, så ja, der er fuld fart frem. Jeg vil prøve så vidt som muligt tage en masse lækre billeder samt nogle billeder af mine forskellige sommerlige outfits mens jeg er dernede.

Jeg har desuden lige købt mig en ultra lækker ring, som kan ses forneden.


Den er selvfølgelig fra Asos og hedder ASOS Double Spike Through Finger Ring til blot 78,-
Den kan desuden fåes i guld.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: