Det bølger …..

8 maj

I mit sidste oplæg “Dagens Outfit”, havde jeg lavet store krøller/bølger i mit hår og tænkte, at jeg lige ville smide den meget simple guide op her på bloggen. Jeg har nemlig både set og læst utallige vejledninger for, hvordan man bølger/krøller sit hår med et glattejern, men absolut INGEN, har fungeret for mig indtil jeg fandt denne usædvanlige simple guide.

Jeg har desuden selv brugt glattejernet Björn Axén – Straight & Curl Nano Pro OBH Nordica.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: