H&M

3 maj

Buksedragt

149,-


Jeg købte denne super funky buksedragt i dag. Jeg er stor fan af buksedragter, da de simpelthen er så behagelige at have på, og at man derudover ikke behøver at bekymre sig om det blæser ligesom når man fx har en lidt luftig kjole på. Dog er et minus ved dem, at det jo er en smule mere besværligt når man skal på toilettet. De har et stort udvalg i H&M lige i øjeblikket til billige priser, så det kan bestemt anbefales lige at tage et besøg derind.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: