Glæde

26 apr

Min veninde viste mig en sød hjemmeside her for et stykke tid siden, som inderholder små hudløs ærlige beskrivelser af hverdagshændelser, som virkelig passer rigtig godt. Jeg tror alle kender det, at man undrer sig om andre også har det på samme måde om visse ting, som man måske ville kategorisere som lidt underligt? Den er værd at tjekke ud, hvis man en dag har brug for lidt opmuntring eller bare keder sig.

http://thingswealldo.tumblr.com/
Jeg har desuden en lille overraskelse i morgen. Jeg lover I ikke bliver skuffet, det bliver vildt!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: