Nogle ting jeg må ud med

20 apr

Efter og også i min studentertid, kom jeg ind i en yderst mørk periode i mit liv. Det skyldes en masse ting, som jeg vælger at lade være med at fortælle her på bloggen, men det tog virkelig hårdt på mig. Jeg lærte, at intet enten er sort eller hvidt og til en vis grad at tilgive det utilgivelige. Dog tror jeg på karma, jeg er vel nok lidt spirituelt anlagt; alle skal nok i sidste ende få hvad de fortjener. Denne dystre tid, har også bragt nogle positive ting med sig. Jeg har fået styrket mit selvtillid – en hel del endda. I sær her på det seneste. Jeg har aldrig været helt god til det med tage i mod komplimenter, og faktisk døjet med rigtig ringe selvværd, idet jeg er ubeskrivelig selvkritisk, men det er jeg faktisk blevet meget bedre til nu.

Nu er det jo også snart sommer, så det har nok også lidt med det at gøre. Alting virker bare meget lysere. Jeg er langt om længe helt oprigtigt glad. Det føles som var det en evighed siden, jeg har haft det på denne måde. Jeg føler også, at jeg er begyndt at hvile mere i mig selv. Jeg har derfor brug for lidt forandring. Nu har jeg jo allerede kastet mig ud i en ny piercing og tatovering, og er så småt ved at udskifte min garderobe, da jeg føler, jeg er blevet mere sikker i min stil. Derudover snart nyt hår, endnu en piercing, viderebyggelse af min gamle lille sommerfugle tatovering, flytte og meget meget mere.

Til gengæld har jeg været i tvivl om, hvor meget jeg ville fortælle på bloggen, først og fremmest grundet en stalker (det kan man vist godt kalde det), som jeg fik før jeg begyndte at blogge. Vedkommende kan åbenbart ikke få nok af at vide alting om mig og mit liv og endda også blande sig i det. Det er faktisk gået hen og blevet lidt ubehageligt, og jeg ved faktisk ikke endnu, hvad jeg skal gøre ved det, men det kan i hvert fald ikke fortsætte sådan. Jeg ved desuden også at vedkommende læser med nu!!!
Nå, men det var bare nogle ting, jeg havde brug for at komme ud med, og det føltes faktisk rigtig rart. Jeg håber ikke jeg kedede jer halvt (eller helt) ihjel ….  God onsdag!
– Shirley

“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could’ve, would’ve happened… or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on.”        – Tupac Shakur

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: