Won Hundred Vs. Nelly Shoes

10 apr

WON HUNDRED


Ca. 1,634.00 DKK

Jeg så for et godt stykke siden disse ovenud lækre sko! Jeg ved ikke helt, hvad man kalder disse slags sko; platformesko, sko med meget plateau eller Spice Girls sko? Det er egentlig også lige meget.
Jeg var forelsket …..

Dog var prisen på disse sko på ingen måde overkommelig for mit vedkommende. Jeg ELSKER sko, men der er dog grænser for, hvad jeg vil give for nogle, da jeg jo rigtig ofte køber dem. Gav det egentlig mening? Hellere mange lidt billigere, fremfor meget dyre og få. Kvaliteten skal selvfølgelig var i orden.

Jeg var dog så heldig at støde ind på disse sko på Nelly.com her for et par uger siden.

NELLY SHOES / EXCLUSIVE SURI


Ca. 329.00 DKK

Jeg synes disse sko er et rigtig godt og lækkert alternativ, omend de selvfølgelig ikke er i læder, hvilket egentlig er et lille minus. Jeg fik langt om længe bestilt et par i farven sort, havde desværre ikke haft råd før nu. Jeg glæder mig som et lille barn til at modtage dem!

Husk forresten at “synes godt om” Nelly.com på Facebook, da man derved får en rapatkupon på 100,- når man køber for 500,- næste gang på deres hjemmeside.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: