Min nye tus

2 apr

Hey all! Jeg er sgu ked af, at jeg ikke nåede at lave et indlæg her i går, men har simpelthen haft så travlt.
I går tog jeg til Bright Side Tattoo på Christianshavn med min veninde Anne.
Jeg havde smart nok, ikke opladet mit kamera, og det løb selvfølgelig ret hurtigt tørt for strøm, så de fleste af billederne er taget med Iphonen. Nå, men Bright Side Tattoo ligger nede i en kælder, og nogle kunne måske allerede der begynde at løfte et skeptisk øjenbryn, men de havde indrettet stedet rigtig hyggeligt, velholdt og med store vinduer, så atmosfæren derinde var rar at befinde sig i.  Alle derinde var derudover super imødekommende og rigtig professionelle.

Jeg havde allerede en tid kl. 12.00, og det var der de åbnede, så vi var de første der kom.
Jeg var faktisk slet ikke nervøs på dét tidspunkt, men et par dage forinden var jeg det, da jeg havde hørt, at det skulle gøre mere ondt, at få lavet den der på ribbenene på siden. Nå, men tatovøren hed Zooki og var virkelig dygtig til sit arbejde.
Jeg var lidt i tvivl om, hvordan tatoveringen helt præcist skulle se ud, men Zooki og jeg diskuterede lidt frem og tilbage indtil vi begge var enige om, hvad der ville se bedst ud. Tatoveringen skulle forestille et elektrokardiograf/hjerterytme, som dannede et hjerte, og som symboliserer, at kærlighed er det essentielle i livet.Så blev den endelig færdig….

Og ja, det gør ondt at blive tatoveret! Alle dem som påstår andet lyver! Spørgsmålet er nærmere, hvor ondt det gør. Nu er det her min anden tatovering, og jeg synes helt klart denne gjorde langt mere ondt end den anden.  Jo længere han bevægede sig indad mod maven desto mere gjorde det ondt, men det hjalp at tænke på slutresultatet. Jeg synes det var rigtig rart at have en veninde med, og det havde jeg også sidste gang jeg blev tusset. Det løsner sådan stemningen, og gør at man kan slappe mere af.
Jeg vil helt klart anbefale stedet, både til dem som skal have lavet deres første tatovering og til dem som skal have flere. Mindsteprisen er 1000 kr. på alle tatoveringer.
Læs mere om Bright Side Tattoo HER.

Dagen efter

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: