Impulsivitet

30 mar

Tidligere i dag tog min veninde Julie og jeg lige på en “kigge-på-ting-tur”, men det udviklede sig til en shoppingtur (på ingen måde overraskende) Goshdarnit! Jeg fik købt en fin nederdel og nogle bukser fra H&M, så det var ikke så galt, da det snildt kunne have endt mere galt. Jeg må lige se se om jeg har tid til at smide nogle billeder op af tøjet i morgen.

Hvad så? Jamen jeg skrev jo i mit forrige indlæg, at jeg skulle snart have mig nogle nye piercinger i ørerne, men jeg havde ikke lige forestillet mig, at jeg ville få én af dem dagen efter. Julie er desuden rigtig bange for nåle og har “kun” de klassiske huller i ørerne, men hun sprang dog alligevel med på min impulsivitet. Hun havde længe overvejet at få en navlepiercing, men det var bare aldrig rigtig  blevet til noget, og da jeg nævnte, at jeg gerne ville have lavet en piercing i øret, så sprang hun sgu med på piercing-vognen og valgte endelig at få lavet sin. Det var sgu sejt!

MIN NYE TRAGUS PIERCING

Jeg var faktisk rigtig overrasket over, at det ikke gjorde mere ondt, da den blev lavet og også efterfølgende, da jeg havde  forestillet mig, at den ville gøre forholdsvist ondt.
Især fordi min Helix piercing, som er den piercing, som sidder næsten i toppen og i kanten af øret (se billede længere nede), gjorde ret ondt og rigtig ondt efterfølgende i ca. 3-4 måneder. Den dag i dag, er den endda stadig øm en gang i mellem, og nu er det omtrent 3-4 år siden jeg fik den lavet. Nu har jeg endda renset  mine nye tragus piercing her til aften og synes kun det nev en lille smule, men det kan være, at jeg om et par dage piver på bloggen over, hvor ondt det gør, det ved man jo ikke.

Min næste piercing skal være i det andet øre og skal være en Forward Helix, hvis jeg altså tør til den tid. Jeg har i ca. 8-10 huller i alt i ørerne nu (nogle af dem er næsten groet sammen og det er derfor jeg skriver ca.), men bruger kun meget få af dem, har derudover en tungepiercing, som jeg kun bruger en gang i mellem og så en navlepiercing:-) Har haft flere tidligere, ja engang var man sgu vild.


/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: