Min verden

29 mar

Nå, så vil jeg lige fortælle, hvordan det hele lige umiddelbart står til.
Lige nu søger jeg med lys og lygte en lejelejlighed i Købehavnsområdet, men indtil videre har jeg forgæves brugt en måned på det. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan det kan være så forbandet svært og hvordan lejligheder kan blive besat så hurtigt! Nogle af dem samme dag de bliver annonceret?

Derudover, så bliver mit studie, som er asienstudier (thai/sydøstasienstudier), som tidligere skrevet ikke oprettet før 2012. Det er jo bare mega træls, da jeg slet ikke nænner et heeelt år til med arbejde.
Dog forenden af tunnelen, er der altid lys, er det ikke det man siger?
Jeg fandt et studie, som jeg faktisk synes virkede yderst interessant, som jeg evt. kunne læse i et lille år, og så droppe ud næste og begynde på asienstudier, hvis jeg overhovedet til den tid vælger at gøre således.
Nå, men studiet er på Roskilde Universitet og hedder Humanistiske Internationale Basisstudium (HIB).
Undervisningen, kan man vælge om skal foregå på engelsk/fransk/tysk, og jeg ville vælge engelsk. Årsagen til jeg ville vælge Humanistiske Internationale Basisstudium (HIB) fremfor Humanistiske Almene Basisstudium (HAB), som mere ellere mindre er samme uddannelse blot på dansk – bunder mest af alt i, at jeg er meget glad for det engelske sprog. Dertil, har jeg altid tænkt, at Danmark på en eller anden måde var for “småt” til mig, og at jeg bliver nødt til at flytte til udlandet senere i mit liv og så skader det nok ikke, at man taler rigtig godt engelsk. Kort fortalt beskæftiger uddannelsen sig med sprog, antropologi, historie, filosofi, skrivning, tekstanalyse mm.Det er lige noget for mig, da jeg klart er humanist.

Hvad ellers? Jeg har drastisk brug for noget forandring, der skal ske noget. Jeg skal derfor langt om længe have lavet min nye tus, og har booket en tid hos Bright Side Tattoo fredag, hvis alt altså går som planlagt. Det glæder jeg mig meget til. Se hvad jeg får lavet og læs om hele forløbet her hen over weekenden.
Derudover skal jeg også have mig et par nye piercings, dog kun i ørerne, og have farvet mit hår her om ikke så længe. Jeg glæææder mig! Nu må sommeren snart se at komme, så kunne det ikke blive bedre!!!!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: