Runde solbriller

19 mar

Nu siger kalenderen forår, og solen venter forhåbentligt lige rundt om hjørnet (det krydser vi i hvert fald fingre for). Og derfor, er det på tide at have solbrillerne klar! I de seneste par år har runde solbriller fået deres store comeback, og igen i år, vil disse hitte. Jeg er personligt selv “helt tosset med dem“, og skal da have mig et par stykker i forskellige variationer. Jeg har jo desuden også allerede købt mig et par fra H&M, som jeg fremviste i forrige blogindlæg.
Så hvis du er trætte af dine gamle solbriller og/eller bare gerne vil have nogle nye solbriller med lidt attitude, så kan det være runde briller lige er sagen for dig!


Jeg har samlet lidt forskellige runde modeller i forskellige prisklasser. Derudover, så er er det nok ikke særlig svært at bemærke, at jeg ikke har John Lennons/Ozzy Osbournes små kuglerunde briller indgå i samlingen, og hvorfor egentlig det? Kort sagt: fordi de er intet mindre end hæslige, og fordi små kuglerunde solbriller, på ingen måde fremhæver ens gode sider! Dog skal det nævnes, at nogle rent faktisk godt kan se nogenlunde ud med dem på, og det er en af årsagerne til jeg har ladet Topshop solbrillen, som også er små og runde, indgå.
Til jer, som enten ikke kan bære eller bare ikke kan lide helt runde solbriller, så er H&M modellen en god mellemløsning.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: