Blandede godter

11 mar

Søs tre

Her forleden dag var jeg i butikken Søs tre i Hillerød. Det er en super fin lille tøjbutik med både danske og udenlandske mærker, men man skal do være forberedt på rimelige krydrede priser. De fører bl.a mærker som Ambre Babzoe, Patrizia Pepe, Diesel, Bruuns Bazar, Baum und Pferdgarten, Day Birger Mikkelsen, By Malene Birger og mange mange flere.
Man kan dog være heldig ligesom jeg at finde nogle ting derinde som er sat helt voldsomt ned.
Jeg fandt en grå skuldertaske med nitter af mærket Black Lily sat ned fra 1000 til 300 kr., det vil altså sige en besparelse på hele 70 %. Og ja, jeg havde brug for én!

iPhone lir

Nå, jeg lovede jo engang at vise lidt iPhone gejl. På eBay findes en hel del forskellige covers og etuier til billige penge. OBS: Brug www.ebay.co.uk, da du derved undgår moms og afgift.


Jeg købte det lilla hard case cover til en pris af ca. 50 kr. inkl. forsendelse.
Jeg købte det hvide “skin” til ca. 40 kr. inkl. forsendelse, hvilket egentlig bare er et “klistermærke” lavet af carbon fibre, som man sætter på forsiden, bagsiden og i siderne for enten at “ændre” farven på iPhonen og/eller for bestkyttelse af ridser.

Pandaerne af Wulffmorgenthaler


Jeg er blevet helt besat af tv-serien Pandaerne, som er blevet vist på DR over de seneste mange uger.  Jeg ser afsnittene som podcasts på iPhonen, når jeg lige har lidt tid som skal fyldes ud. Det er virkelig virkelig sjovt! Læs meget mere og se afsnittene HER.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: