Beauty shopping; alle mænds værste mareridt!

10 mar

I går var jeg til et beauty arrangement i Magasin i Lyngby sammen med min kære veninde Julie.Vi fik os den “glædelige” overraskelse, at der til dette arrangement var 20% på alt (i parfume afdelingen), men jeg er som sædvanlig altid flad på denne tid af måneden, så det var alligevel ikke til megen gavn.

Det var et super fint arrangement, MEN: der var alt for mange mennesker! Forestil dig, mindst 300 kvinder presset sammen, alle kæmpende for at få del i de gode tilbud og på at få fat på de gratis prøver som blev uddelt. Det mindede mest af alt som en krigszone, men heldigvis som tiden gik, sivede der ud i menneskemængden, så det blev udholdeligt at være der. Når det er sagt, så var det lækkert, at der var fyre i smoking som delte drinks, vand og snacks ud. Og der var også en lille mini bar og en juice bar, hvor man kunne få lækre drinks. Der var mange stalde, hvor det var muligt at få gode råd, prøve produkter, ordnet hår, lagt en make-up eller neglelak. Jeg blev selvfølgelig nødt til at prøve lidt, så jeg valgte at få nogle gode råd og sat nogle forskellige frisurer af hårstylisten Gun-Britt.
Hun var yderst dygtig, og gav mig en masse brugbare råd (læs mere om dette længere nede).
Jeg synes helt sikkert, at arrangementet var de 50 kr. værd, og har klart tænkt mig at tage med til fremtidige beauty arrangementer.

Fyrene (med Julie), som delte lidt forskellige godter ud.

Hårstylisten Gun-Britt

Jeg døjer ofte med elektrisk hår og tørre ender og Gun-Britt,  anbefalede mig derfor at bruge saltvandspray fx inden jeg glatter mit hår (alle hendes produkter er varmebeskyttende). Jeg har desuden også ofte problemer med fedtet hårbund og kan ikke leve uden hårspray og derfor er saltvand også et rigtig godt alternativ, da det ikke fedter håret eller gør det unaturligt stift, sagde hun.


Hun viste mig desuden en rigtig smart hårdut (beklager ordvalget), som man kunne bruge til at lave en masse forskellige frisurer, såsom billedet længst til højre, hvor alt håret er sat op og de to billeder forneden, hvor noget af håret stadig er nede og den ene side er “skrabet”


Denne frisure var jeg helt vild med …


Jeg endte (selvfølgelig) med at købe hårdutten til 129,- og saltvandet til 175,- (minus 20%)

The gooodiebag


Hvad lå der så i posen?

7o ml bodylotion af mærket Rituals, en lille toilet taske af mærket Gillian Jones,en WT energi drink,
tre blade; Beauty by Woman og Magasin, Bolig Magasinet og bladet Costume.


/Shirley

4 kommentarer til “Beauty shopping; alle mænds værste mareridt!”

 1. Christina Larsen marts 10, 2011 hos 5:56 pm #

  Hej Shirley. Den frisure hvor håret er nede men den højre side er “skrabet” – hvordan laver du det? Bruger du hårdutten, som du nævnte eller bare en masse hårspray og et par hårnåle?

  Btw.. Synes du gør det rigtig godt med din blog. Jeg kan i hvert fald godt lide at læse den! 😉
  Kærlig hilsen Christina Larsen (facebook, hvis du skulle være i tvivl)

  • Shirley N marts 10, 2011 hos 7:35 pm #

   Hej Christina.
   Jeg har brugt hårdutten, men det er faktisk Gun-Britt som har lavet frisuren, så kan desværre ikke give en fyldestgørende forklaring.
   Jeg ved dog, at hun lavede en sideskilning ret langt over i den ene side, som hun touperede. Hun brugte desuden et glattejern til at glatte mit pandehår og fjerne min tydelige hvirvel. Det eneste som er brugt er saltvandsprayen og hårdutten. Jeg har fundet ud af at hårdutten egentlig hedder Hair pin, så hvis du søger på nettet eller youtube på “Gun-Britt hair pin”, så burde der dukke nogle guides til forskellige frisurer.

   Tusinde tak! Det er jeg glad for at høre.

   Kærligst Shirley

 2. Maja marts 10, 2011 hos 10:40 pm #

  Shirley, mus. Ville fortælle dig at det er en rigtig hyggelig blog som giver et frisk pust i en tåget hverdag, så tak og bliv ved 🙂 kh Maja

  • Shirley N marts 15, 2011 hos 5:16 pm #

   Tak for de søde ord, det er jeg virkelig glad for!

   Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: