Fastelavn

6 mar
Sådan så vi ud i går …..

Kostumerne er købt i Fest og Farver i Lyngby.
Fin butik med rigtig rigtig mange ting. Lige fra pynt, festsange, kostumer, tilbehør til udklædninger mv.
Husk at afsætte tid af til at gå derind, da det kræver en smule tålmodighed at finde tingene, idet butikken er ret rodet. Det er helt sikkert værd at slå et smut forbi butikken, da nogle af kostumerne er langt billigere end i online-butikkerne.
Læs mere om butikken HER.

MANGADet var egentlig meningen jeg skulle have været manga stewardesse (bemærk øjen make-uppen/kontaktlinserne).  Det fungerede dog ikke rigtig helt, da det var den lyse paryk, som skulle have været prikken over i’et, da jeg syntes den gjorde looket sådan lidt mere dukke-agtig.  Jeg kunne bare på ingen måde overskue at have dén og så hatten på, da det ville alt for generende at have på i længden og derudover ikke for at nævne meget varmt.

Nå, hvad siger I? Skal jeg blive lyshåret (-;  ?

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: