RED PASSION

28 feb

Kender I det, når en rød læbestift lige kan tilføre det dér sidste touch til et outfit? MEN, så har man glemt, hvor besværligt det egentlig er at have på, og inden festen overhovedet er begyndt, så har man rød læbestift tværet ud diverse steder i ansigtet, på tænderne og sikkert også på tøjet….
Ja, det kender I sikkert ikke, men det gør jeg!!

Og derfor er jeg så lykkelig over at have fundet Maybelline Superstay Color 18h 2-trins læbestift (farve og balsam).

 

Farvekode 510 (red passion)

Jeg er normalt slet ikke til de der “long lasting læbestifter”, da de fleste af mine oplevelser af dem har været rigtig dårlige. De har enten skallet, generelt været alt alt for tørre i det eller også er farven falmet forholdsvist hurtigt.
Jeg har endda også prøvet Maybelline Superstay Color 16h. (lillesøsteren) og var på ingen måde imponeret, da den netop gjorde alt dét, som jeg har skrevet ovenover …

MEN, så fik jeg øje på Maybelline Superstay Color 18h. sat ned  til halvpris dvs. sølle 50,- i Matas. Jeg tænkte det var forsøget værd at prøve, og det var det skam også!

Den er virkelig lækker og er yderst nem at lægge. Den holder desuden rigtig længe, og der skal meget til før farven begynder at falme. Den skal dog lige have en omgang balsam en gang i mellem, så den forbliver super shiny. Alle mine andre røde læbestifter bliver helt klart udskiftet med denne!

OBS!
Kan være næsten umulig at få af igen.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: