Gør-det-selv eyelash extensions

26 feb


Forleden dag så jeg disse Eylure eyelash extension, som lover op til 4-ugers holdbarhed, sat ned til henholdsvis 35,- og 50,- i Matas. Den eneste forskel på de to sæt var, at den ene var i ultra black og de andre var vist bare normale. Jeg kunne dog for at være helt ærlig ikke rigtig se forskel på dem, men købte alligevel en af hver, da der trods alt måtte være en lille forskel på dem.

Nå, men jeg har længe villet prøve eyelash extenstions, da jeg har hørt meget blandede meninger omkring dem, og den eneste måde at vide sandheden på, var at prøve dem selv.

 

 

Før

Efter

Efter (-med eyeliner og mascara)

Hvad så ..!?

Jeg synes de krævede lidt eller nærmere en del øvelse at få ordentligt på, så man skal være en smule tålmodig under processen.
Jeg fik ikke alle vippebuketterne ordentlig på ved første forsøg, da jeg kom til at placerer nogle af dem lidt for højt oppe dvs. på selve huden. Det er utrolig vigtigt, at man placere dem på ens øjevippekant og her menes på ens egne øjenvipper, da vippebuketterne ellers vil sidde meget underligt i forhold til resten og derudover være til gene for huden når limen er tørret.

Det er  derudover altafgørende, at man lige venter mindst ca. 30 min før man påfører eyeliner og mascara (det fandt jeg nemlig ud af), da limen sjovt nok lige skal størkne helt først. Og for guds skyld ikke overdrive brugen af lim, da du vil fortryde det i højeste grad når limen først er tørret og både de kunstige og dine egne øjenvipper er limet helt sammen.

En af fordelene ved eyelash extensions er, at man reelt set ikke behøver at bruge mascara, og det synes jeg er rigtig skønt.
Derudover, så synes jeg faktisk de ser forholdsvis naturlige ud, hvis man selvfølgelig ikke lige påfører 10 lag mascara.
Indtil videre har jeg haft dem på i tre dage og de har fungeret rigtigt godt for mig, man skal dog lige være opmærksom på, at man ikke må bruge make-up fjerner med olie i, da det løsner limen. Jeg har i stedet brugt renseservietter eller en mild uparfumeret ansigtscream. Et sidste indlysende råd er IKKE at forsøge at hive vippebuketter af igen når limen først er tørret, da nogle af dine egne ryger med i forsøget (og ja, det fik jeg afprøvet). Brug “fjerneren” du får med i stedet, som er noget olie-agtigt væske du dupper på med en vatpind.

Jeg må lige give en opdatering her om en uges tid om jeg endnu har alle mine egne øjenvipper tilbage eller om de er faldet af … Det håber vi dog ikke.

/Shirley

6 kommentarer til “Gør-det-selv eyelash extensions”

 1. KIA februar 27, 2011 hos 12:11 pm #

  HEJ SHIRLEY , I STARTED USING INDIVIDUAL LASHES WHEN I BECAME A FLIGHT ATTENDANT , SINCE YOUR FLIGHT USUALLY STARTS AT 0430 TO LIMO TO THE AIRPORT, THEY THOUGHT US TO “ALWAYS” LOOK PERFECT, NOW I PUT THEM ON IN 4 MIN. I USE VASELINE TO TAKE THEM OFF NOT TO INJURE OR LOOSE ANY OF MY OWN LASHES .

  • Shirley N februar 27, 2011 hos 3:52 pm #

   Hey Kia
   Thank you so much for your comment and the vaseline tip.
   4 min? I used more than half an hour ….

 2. Ginger februar 27, 2011 hos 2:06 pm #

  Wow, jeg synes, det ser sindssygt godt ud. Jeg troede slet ikke, det holdt så længe. Hvilken én af dem har du brugt? Den til 35 eller 50 kr?
  KH Ginger

  • Shirley N februar 27, 2011 hos 3:46 pm #

   Hey Ginger
   Jamen mange tak! Jeg har brugt dem til en 50,- (ultra black).
   Jeg tror dog også man skal tage det der med 4-ugers holdbarhed med et gran salt, men hvis man påfører en ny vippebuket i ny og næ, så tror jeg faktisk godt de kan holde i lidt tid.

   Kærligst Shirley

 3. Sofie Grau januar 16, 2013 hos 12:54 am #

  Wauw det ser fint ud. Sikke en fin side skæppet med gode råd selv et par år efter 🙂
  Du er i den grad langtidsholdbar og jeg er nu fremtidig follower 😀 Wuhuuu du er smuk og jeg er vild med dit ombre hår råd ligeså. Thumbs up!

 4. kamilla januar 22, 2013 hos 11:02 pm #

  Hvordan ser de ud efter du fik dem af? Mistede du mange vipper? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: