Restaurant Oubæk

17 feb

Som skrevet i forrige indlæg, så spiste jeg i går på Restaurant Oubæk med en jeg har kær. Jeg havde nemlig benyttet af mig det fantastiske koncept Dinning Week, som jeg også har nævnt i et tidligere indlæg. Restauranten ligger på Store Kongensgade 52, 1264 København K.
Det først indtryk af stedet var, at det var hyggeligt, fint, men også et lidt småt sted … Småt, dét var det sandelig! På en travl aften kan stedet ca. huse  30 mennesker og travlt, det var der denne dag. Stemningen derinde virkede mest af alt sådan lidt hektisk, da man sad meget presset sammen og fordi man nærmest talt skulle kæmpe sig ud fra sin plads når man eksempelvis skulle på toilettet. Stedet er absolut ikke for kærestepar, som er ude på at få en intim romantisk middag, men mere et sted, hvor man kan få noget mad og sludre om alverdens ligegyldige ting, da bordet ved siden af snildt kan høre alt hvad der bliver sagt. Indretningen var meget simpel, men hyggelig nok. Betjeningen var ok og tjeneren var egentlig også høflig nok. Problemet lå dog i, at der kun var en tjener til ca. 30 mennesker og det betød en del mangler, såsom at få en præsentation af maden og det var slet ikke muligt at spørge om noget, da tjeneren konstant løb stressende rundt til alle disse andre mennesker som også skulle serviceres.
Maden var ganske lækker, men hovedretten var desværre minimal, sådan lidt bønner på kryds-agtig. Jeg følte mig sådan taget lidt ved røven, men var dog glad for det “kun” var frokost og ikke aftensmad, da jeg ellers var blevet godt skuffet. Desserten var til gengæld rigtig rigtig lækker, men ikke 85 kr. værd, som er hvad den normalt koster. Prisklassen ville jeg definere til at være middel , men grundet  hovedrettens størrelse, ville jeg definerer prisklassen til at være dyr, da madens kvalitet ikke stod på nogen måde mål med prisen.
Jeg har valgt at give stedet 3 ud af seks stjerner.


Fiskesuppe m blåmuslinger


Svinekæber m gulerodspure, ventreche, perleløg og rødvinssauce


Creme brûleè m passions sorbet

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: