Jeg elsker cupcakes!

16 feb

I dag var jeg lige et smut forbi KBH. Jeg spiste frokost eller nærmere 3-retters menu på Restaurant Oubæk og det var (…) Du kan læse om min anmeldelse af stedet her i morgen.  Det var dog desværre lidt for koldt til en shoppingtur på strøget og derfor nøjedes jeg bare med et smut i Matas eller faktisk flere. Jeg var nemlig på jagt efter nogle bestemte neglelakker, og fik købt hele tre! Det vil jeg dog komme nærmere ind på i mine kommende blogindlæg, – glæd jer! Jeg fik derudover købt de lækreste cupcakes i Illum Bageri. De kan varmt anbefales.. mhmm …


Jakken er fra Vero Moda og hedder Rauffi Short Jacket. Kan købes nedsat til 249,- på Nelly.com
Totebag er fra Marc Jacobs til 180,-. Købt på eBay.Øreringene
er fra Asos.com og hedder Asos Set Stone Drop Earrings with Hanging feathers til 115,-
Skoene er fra Nelly.com og hedder Exclusive Matsumoto 3 til 399,-


Neglelakken er fra Gosh og hedder Ocean til 60,-.
Det er en af mine absolut yndlingsneglelakker! Det er en neglelak man ikke kan undgå at bemærke og kan pifte et hvert kedeligt outfit op ..

  

 

DERUDOVER SÅ ELSKER JEG DENNE SANG LIGE I ØJEBLIKKET

 

 

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: