Nu er det snart forår; hvis man altså lige ser bort fra vejret!

14 feb

* På jeres opfordring, laver jeg min første make-up guide her en af kommende dage …

DENIM

Denim er kommet – for at blive.. Det er jeg egentlig ret taknemmelig for! Denim wedges, har jeg lagt mærke til er begyndt at dukke op en i hel del forskellige butikker rundt omkring. Det siges, at de vil hitte her til forår og sommer. Jeg synes de er møgfede og, da jeg generelt bare elsker denim, så skal jeg da have mig et par.


Bianco Footwear


Nelly.com – Sat ned fra 299,- til 99,- i øjeblikket.

The Conscious Collection by H&M

Udkommer d. 14. April.

The Conscious Collection er efterfølgeren til The Garden Collection som udkom sidste år og er ligeså med fokus på bæredygtighed. Tøjet er altså fremstillet af miljøvenlige materialer som eksempelvis økologisk bomuld og hør, tencel og ikke mindst genbrugspolyester.
”H&M’s designere har fundet inspiration i forskellige toner af hvid, som er en af forårets vigtigste farver. Et minimalistisk, skræddersyet look kombineres med romantiske blonder, broderie anglaise, flæser”står der i H&M’s pressemeddelelse om kollektionen.


Jeg synes faktisk kollektionen er temmelig fin og specielt i forhold til prisen, da intet i kollektionen koster mere end 399,-
For min skyld, så havde dog ikke gjort noget, hvis der havde været lidt flere farver, da det hele bliver sådan lidt for “hvidt” til min smag. Jeg må desuden indrømme, at jeg ikke er en af dem, som kan finde ud af at gå i hvidt og beholde det hvidt!
Jeg formår ALTID at spilde eller få mærkelige pletter, som jeg ikke ved hvor kommer fra på mit tøj, men når det er sagt, så er der faktisk en del i kollektionen som falder i min smag. Jeg er faktisk vild med det meste af det, men desværre er der forskel på hvad med kan lide og hvad man så kan bære …

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: