Iain Crawford og Lady Gaga

12 feb

Iain Crawford er en fashion/beauty fotograf fra London og har bl.a kreeret billeder for L’Oreal, Givenchy, Admire og Vogue. Han er særligt kendt for sine meget farverige, kreative og sansefulde stil. Jeg må sige, at jeg i hvert fald er fuldstændig vild med dem og ville have intet i mod at have et eller flere af hans billeder hængende på min væg.Se mere af hans arbejde HER


Lady Gagas nye single Born This WayJeg har et lidt ambivalent forhold til hende. På den ene side, at hun er lidt for gak gak til min smag, men på den anden side, er jeg også utrolig fascineret af hende.  En ting er i hvert fald sikkert, og det er at hun formår at lave hits på hits og har de seneste år været en af de mest omtalte personer og er også blevet kåret til værende en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Jeg er personligt selv vild med den, men synes dog den er sådan lidt ørehænger-agtig og synes også den måske lyder lidt for bekendt, men hvad synes I?

/Shirley

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: