Mad og shopping

11 feb

Copenhagen Dining Week

Nu hvor vi er i mad kategorien, og fordi jeg elsker god mad, så er det værd at nævne fra d. 14.-19. februar afholdes Copenhagen Dining week.
Over 50 restauranter har fået til opgave at lave en 3-retters til en pris af 200 kr. pr. pers. og dette er inkl. en S.Pellegrino Mineralvand. Nogle af restauranterne kan i forvejen sammensætte en 3-retters menu til denne pris, mens andre restauranter har en prisklasse, som ligger oppe i den lidt dyrere ende såsom Nimb Brasserie, Sticks ‘n’ Sushi, Pierre André, dvs. du kan altså spare en del uden der er sparet på noget som helst og få nøjagtigt det mad de normalt serverer. Hvis man vil benytte sig af dette ekstra ordinære tilbud, skal man bestille billetter via. Dinning Weeks hjemmeside. Det har været muligt at købe disse “madbilletter” siden d. 18. januar og der er derfor meget få pladser endnu, men læs mere om arrangementet HER.

Næste yndlingsemne; shopping!

Som I nok ved i forvejen, så elsker jeg at shoppe og gør det måske lidt for ofte .. Derfor, hvis muligt køber jeg gerne ting på udsalg, i genbrugsbutikker og på loppemarkeder.
Jeg har hørt en lille fugle synge om, at Forum holder loppemarked med over 500 loppestalde fra lørdag d. 12. til søndag d. 13. februar.
Hvis jeg kan nå det, så skal jeg i hvert fald et smut forbi og det koster forresten 35 kr. at komme ind.
Læs mere HER.

Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: