Lækker mad på den trendy måde

10 feb

Brasserie Petri

I går var jeg som skrevet i sidste indlæg på Brasserie Petri, som ligger på 1.sal på det 5-stjernede Hotel Skt. Petri i Krystalgade i KBH. Jeg beklager de mindre bedre billeder, jeg var en smule doven, så de er er taget med iPhonen.

Nå, men tilbage til emnet .. Jeg kom jo til at nævne i sidste indlæg, at jeg skulle prøve noget fransk, men sådan skulle det ikke være. Restauranten, omend navnet brassserie, som er et fransk ord for en særlig afslappet og traditionel restaurant, serverede de altså ikke længere særlig meget fransk. I stedet havde de indført italiensk inspirerede retter med et strejf af dansk, som også var ganske lækkert.
Restauranten var indrettet i sorte og røde farver med et afdæmpet lys og møbleret med et trendy og eksklusivt desing, –  alt dette gav stedet en hyggelig og intim stemning. Betjeningen var helt i top og servitricen havde stor indsigt i det italienske køkken og var yderst behjælpelig. Maden var virkelig virkelig lækker og helt sikkert prisen værd.
Desserten var helt klart en favorit fra min side af, men det var forretten også og ihh, det var hovedretten også! Okay, det jeg forsøger at sige er, at hvis man vil have lidt ekstra god mad, gode omgivelser, god service og generelt bare lidt udover det sædvanlige, jamen så er det lige stedet. Der er derudover en rigtig smækker bar på samme etage, hvis man nu skulle få lyst til at nyde en lille cocktail lavet helt fra bunden efter middagen.
Prisen vil jeg definere til at være lidt over middel. Jeg har givet stedet 6 ud af 6 stjerner.
Læs mere om stedet HER.

– Kjole fra Truly By Part Two. Modellen hedder Wandae. Originalpris 700,- , men købt på udsalg til 350 kr.
– Støvlewedges fra Bianco. Modellen hedder Linda Boot til 1200,-
– Taske fra Ed Hardy. En gave.

 

 

.. OG TIL MADEN …

FORRET

Arancini
Risotto kugler med braiseret oksekæber, persille og ristet hvidløg

HOVEDRET

L’orata

Hel guldbars med grillet citron, fennikel og timian

DESSERT


Polenta

Citron og polenta kage med mandler  og olivenolie is

 

/SHIRLEY

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: